No ke aha mākou e loaʻa ai nā veins wāwae ʻike ʻia?

ʻO nā veins varicose a me ka spider veins i hōʻino ʻia. Hoʻokumu mākou iā lākou i ka wā e nāwaliwali ai nā ʻūhā liʻiliʻi, hoʻokahi ala i loko o nā veins. I loko o nā aʻa olakino, hoʻokuʻu kēia mau kiwi i ke koko i hoʻokahi ʻaoʻao----hoʻi i ko mākou puʻuwai. Ke nawaliwali keia mau kiwi, kahe kekahi koko i hope a hoahu iloko o ke aa. Hoʻokomo ke koko hou i loko o ke aʻa i ke kaomi ma nā paia o ke aʻa. Me ka hoʻomau mau ʻana, nāwaliwali nā paia vein a bulge. I ka manawa, ʻike mākou i ka varicose a i ʻole spider vein.

ka mālama ʻana i nā vein varicose (1)
Laser endovenousHe lāʻau lapaʻau liʻiliʻi loa ia no nā veins varicose i ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka invasive ma mua o ka lawe ʻana i nā vein saphenous maʻamau a hāʻawi i nā mea maʻi i kahi hiʻohiʻona i makemake nui ʻia ma muli o ka liʻiliʻi o ka scarring. ʻO ke kumu o ka mālama ʻana, ʻo ia ka hoʻohana ʻana i ka ikehu laser i loko o kahi vein (intravenous lumen) e luku ai i ka moku koko pilikia.

ka mālama ʻana i nā vein varicose (2)

ʻO ka liʻiliʻi liʻiliʻi, emi ke koko. He mea maʻalahi ka hana, e hoʻopōkole loa i ka manawa mālama a hoʻomaha i ka ʻeha o ka mea maʻi. Hiki ke mālama ʻia nā maʻi maʻi ma waho. ʻO ka maʻi ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana, emi ʻole ka ʻeha, hoʻōla wikiwiki. Nani ka helehelena a aneane ʻaʻohe ʻala ma hope o ke ʻoki ʻana.

He 2 a i ʻole 3 mau pule no nā poʻe maʻi EVLT e ho'ōla a ʻike i nā hopena o kā lākou hana. A hiki i ka ambulatory hook phlebectomy ke lawe i kekahi mau mahina e hōʻike piha i nā pono o ka mālama ʻana i nā maʻi vein.

LASER EVLTPOST MALAMA Ma ka home
E kau i ka ʻeke hau ma luna o ia wahi no 15 mau minuke i ka manawa, e kōkua i ka hoʻēmi ʻana i ka pehu.
E nānā i nā wahi ʻoki i kēlā me kēia lā. ...
E mālama i nā wahi ʻoki i waho o ka wai no 48 mau hola. ...
E hoʻohana i nā kāmaʻa paʻa no kekahi mau lā a i ʻole he pule, inā ʻōlelo ʻia. ...
Mai noho a moe i lalo no ka manawa lōʻihi. ...
ʻAʻole kū no ka manawa lōʻihi.

ka lāʻau varicose vein (3)

ʻO ka fiber Radial: Hoʻopau ka hoʻolālā hou i ka hoʻopili ʻana i ka piko o ka laser me ka paia vein, e hōʻemi ana i ka pōʻino o ka paia i ka hoʻohālikelike ʻia me nā fibers tip kuʻuna.

Loaʻa iā mākou he 400um / 600um radial fibers, me ke kenimika ʻole.

Loaʻa iā mākou nā wīwī kīwī 200um / 300um / 400um / 600um / 800um / 1000um no ka endolift facial lifting.

Welina mai i ka nīnau nīnau.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-07-2024