He aha ka Varicose Veins?

1. He aha kavaricose veins?

He mau aʻa ʻokoʻa lākou.ʻO nā veins varicose e pili ana i nā tortuous, nā mea nui.ʻO ka manawa pinepine kēia ma muli o ka hana hewa ʻole o nā kīwaha i loko o nā veins.ʻO nā kiwikā maikaʻi e hōʻoia i ke kahe ʻana o ke koko i loko o nā aʻa mai nā wāwae hoʻi i ka puʻuwai.ʻO ka hāʻule ʻana o kēia mau ʻūhā e hiki ai ke hoʻihoʻi (venous reflux) e hoʻoulu ai i ke kaomi a me ka hoʻoulu ʻana o nā veins.

evlt laser (1)evlt laser (2)

2. ʻO wai ka mea e pono ai ke mālama ʻia?

ʻO nā veins varicose nā aʻaʻaʻa ʻulaʻula a ʻeleʻele i kumu ʻia e ke kahe koko i loko o nā wāwae.Hoʻonui pinepine ʻia lākou, pehu, a wilinā aʻaa hiki ke ʻike i ka uliuli a i ʻole ka poni ʻeleʻele.ʻAʻole pono ka mālama ʻana i nā veins varicose no nā kumu olakino, akā inā loaʻa iā ʻoe ka pehu, ʻeha, ʻeha nā wāwae, a me ka ʻeha nui, a laila pono ʻoe e lapaʻau.

evlt laser (3)

3.Ka loina lapaʻau

Hoʻohana ʻia ke kumu o ka hana photothermal o ka laser e wela i ka paia o loko o ka vein, e hoʻopau i ke kīʻaha koko a hoʻoemi a pani.ʻAʻole hiki i kahi vein pani ke lawe hou i ke koko, e hoʻopau ana i ka bulgingvein.

4.Pehea ka lōʻihi e ola ai nā veins ma hope o ka mālama ʻana i ka laser?

ʻAʻole koke ka hopena o ka mālama ʻana i ka laser no nā veins spider.Ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka laser, e loli mālie nā kīʻaha koko ma lalo o ka ʻili mai ka uliuli ʻeleʻele a i ʻulaʻula māmā a nalowale i loko o ʻelua a ʻeono pule (ma ka awelika).

evlt laser (4)

5.ʻEhia mau lāʻau e pono ai?

No nā hopena maikaʻi loa, pono paha ʻoe i 2 a i ʻole 3 lapaʻau.Hiki i nā Dermatologists ke hana i kēia mau lāʻau lapaʻau i ka wā o ke kipa haukaʻi.

 evlt laser (5)


Ka manawa hoʻouna: Oct-18-2023