Laser Lapaau Hemorrhoid

Laser Lapaau Hemorrhoid
ʻO ka hemorrhoids (kahi i ʻike ʻia ʻo "piles") he mau ʻaʻa ʻaʻa nui o ka ʻāʻī a me ka anus, ma muli o ka piʻi ʻana o ke kaomi ʻana i nā aʻa ʻāʻī.Hiki i ka hemorrhoid ke hōʻike i nā hōʻailona e like me: ke koko, ka ʻeha, ka prolaps, ka ʻili, ka lepo o nā feces, a me ka ʻeha o ke kino.Nui nā ʻano no ka mālama ʻana i ka hemorrhoid e like me ka lāʻau lapaʻau, cryo-therapy, rubber band ligation, sclerotherapy, laser a me ke ʻoki.

ʻO ka hemorrhoids ka hoʻonui ʻia ʻana o nā nodule aʻa koko ma ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka rectum.

He aha nā kumu o ka hemorrhoids?
Nawaliwali congenital o na paia venous (nawaliwali ka mea pili i ka hopena o ka malnutrition), ke kahe ana o na moku koko o ke pelvis uuku, ka noho sedentary e hooulu i ka constipations a ma ia hope iho, e hana i na kulana no ka ulu ana a me ka holomua o ka hemorrhoid, e like me ke koi ana o ka opu. nui ka hooikaika a me ke kaumaha.

ʻO ka ikehu laser diode i hāʻawi ʻia i loko o nā puʻu hemorrhoidal liʻiliʻi i waena o ka ʻeha liʻiliʻi a alakaʻi i kahi ʻāpana e hoʻopau i ka hoʻonā i loko o ka manawa pōkole i hoʻohālikelike ʻia me ka hemorrhoidectomy wehe.

Lapaau Laser no ka Hemoroid
Ma lalo o ka anesthesia kūloko / general anesthesia, hāʻawi ʻia ka ikehu laser e ka radial fiber pololei i nā nodes hemorrhoidal a e hoʻopau lākou mai loko mai a e kōkua kēia i ka mālama ʻana i ka mucosa a me ka hana sphincter i kahi kikoʻī kiʻekiʻe loa.Hoʻohana ʻia ka ikehu laser e pani i ke koko e hānai ai i ka ulu ʻino.Hoʻokomo ka ikehu laser i ka luku ʻana i ka epithelium venous a me ka hoʻopau like ʻana o ka puʻu hemorrhoidal e kahi hopena shrinkage.

ʻO ka pōmaikaʻi inā hoʻohana ʻia ka laser i hoʻohālikelike ʻia me ka ʻoki maʻamau, hana hou ka fibrotic reconstruction i nā kiko hoʻohui hou, kahi e hōʻoia ai e pili ka mucosa i ka ʻiʻo lalo.Mālama pū kēia i ka hiki ʻana a i ʻole ka hoʻi hou ʻana o kahi prolapsed.

Lapaʻau Laser ʻO Fistula
Ma lalo o ka anesthesia kūloko / general anesthesia, hāʻawi ʻia ka laser Energy, ma o ka radial fiber, i loko o ka ʻāpana fistula anal a hoʻohana ʻia e hoʻopau wela a pani i ke ala ʻano ʻole.Hoʻoulu ka ikehu laser i ka luku ʻana i ka epithelium fistula a me ka hoʻopau like ʻana o ka ʻāpana fistula i koe e ka hopena shrinkage.Hoʻopau ʻia ka ʻiʻo epithelialized ma ke ʻano hoʻomalu a hāʻule ka ʻāpana fistula i kahi kiʻekiʻe loa.Kākoʻo a hoʻoikaika kēia i ka hana ho'ōla.

ʻO ka pōmaikaʻi inā hoʻohana i ka laser diode me ka fiber radial e hoʻohālikelike ʻia i ka ʻoki maʻamau, hāʻawi ia i ka mana maikaʻi i ka mea hoʻohana, hiki nō hoʻi i ka hoʻohana ʻana i ka ʻāpana convoluted, ʻaʻohe excision a i ʻole splitting Kūʻokoʻa i ka lōʻihi o ka ʻāpana.

Ka hoʻohana ʻana o Laser i Proctology:
Piles/Hemorrhoid, laser hemorrhoidectomy
Fistula
māwae
Pilinidal Sinus / Cyst
Nā pōmaikaʻi o Yaser 980nm Diode Laser No nā Hemorrhoids, Fistula Treatment:
ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka manawa hana ma mua o nā kaʻina hana maʻamau.
ʻOi loa ka emi ʻana o ke koko ma hope o ka hana ma hope.
He emi loa ka eha ma hope o ka hana.
ʻO ka ho'ōla maikaʻi a me ka wikiwiki o ka wahi hana me ka liʻiliʻi liʻiliʻi.
ʻOi aku ka wikiwiki o ka hoʻihoʻi ʻana i ka nohona maʻamau.
Hiki ke hana ʻia nā kaʻina hana ma lalo o ka anesthesia kūloko a kūloko paha.
ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka complication rate.

图片1


Ka manawa hoʻouna: Iune-14-2022