Pehea e wehe ai i ka lauoho?

I ka makahiki 1998, ua ʻae ka FDA i ka hoʻohana ʻana i ka huaʻōlelo no kekahi mau mea hana i nā lasers wehe ʻana i ka lauoho a me nā lako kukui pulsed.ʻAʻole i manaʻo ʻia ka wehe ʻana o ka lauoho Permament i ka hoʻopau ʻana i nā lauoho a pau ma nā wahi lapaʻau.

Ke ʻike ʻoe i ka anatomy lauoho a me ka pae ulu a laila He aha ka laser therapy a pehea e hana ai?
ʻO nā lasers i hoʻolālā ʻia no ka hōʻemi ʻana i ka lauoho mau e hoʻokuʻu i nā lōʻihi nalu o ka mālamalama i hoʻomoʻa ʻia e ka melanin i loko o ka folicle lauoho (dermal papilla, matrix cell, melanocytes).Inā ʻoi aku ka māmā o ka ʻili a puni ma mua o ke kala o ka lauoho, ʻoi aku ka nui o ka ikehu laser i loko o ka lauoho lauoho (selective photothermalysis), e luku maikaʻi iā ia me ka ʻole o ka pili ʻana i ka ʻili.I ka wā e luku ʻia ai ka lauoho lauoho, e hāʻule mālie ka lauoho, a laila e huli ka hana ulu ulu i ka anagen stage, akā huli i ka lahilahi a palupalu ma muli o ka lawa ʻole o ka meaʻai e kākoʻo i ka ulu olakino olakino.

ʻO wai ka ʻenehana i kūpono no ka wehe ʻana i ka lauoho?
ʻO ka epilation kemika maʻamau, ka epilation mechanical a i ʻole ka shaving epilation me ka tweezer i ʻoki ʻia ka lauoho ma ka epidermis e ʻoluʻolu ka ʻili akā ʻaʻohe hopena i ka folicle lauoho, ʻo ia ke kumu e ulu wikiwiki ai ka lauoho, ʻoi aku ka ikaika ma mua o ke kumu hoʻoulu. lauoho i ka anagen pae.He aha hou aʻe, hiki i kēia mau hana kuʻuna ke hōʻeha i ka ʻili, ke koko, ka ʻike o ka ʻili a me nā pilikia ʻē aʻe. Hiki iā ʻoe ke nīnau i ka IPL a me ka laser e lawe i ka loina lapaʻau like, no ke aha e koho ai i ka laser?

He aha ka ʻokoʻa ma waena o Laser a me IPL?
Kū ʻo IPL no ka 'māmā pulsed ikaika' a loaʻa iā ia kekahi mau ʻano like ʻole e like me SIPL, VPL, SPL, OPT, SHR ʻo ia ka ʻenehana like.ʻAʻole lasers nā mīkini IPL no ka mea ʻaʻole ka lōʻihi o ka hawewe. hiki i nā hopena multifuctional e like me ka wehe ʻana i ka lauoho a me ka hoʻoulu hou ʻana o ka ʻili, ka wehe ʻana i nā veins vascular, ka mālama ʻana i ka huehue.
Hoʻohana ka mīkini IPL maʻamau i ke kukui xenon i loko o ka ʻāpana ʻāpana e hoʻopuka i ke kukui, aia kahi sapphire a i ʻole quartz crystal ma mua e hoʻopā i ka ʻili e hoʻoneʻe i ka ikehu māmā a hana i ka ʻoluʻolu e pale i ka ʻili.
(ʻo kēlā me kēia kukui he hoʻokahi puka e loaʻa ana i nā pulses he nui), ʻo ke kukui xenon (ka maikaʻi Kelemania e pili ana i 500000 pulses) ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke ola ma mua o ka pahu laser o ka diode laser.

(Marco-channel or micro-channel general from 2 to 20 millions) type.Thus hair removal lasers (ie Alexandrite, Diode, and ND: Yag Types) e loaʻa i ka lōʻihi o ke ola a ʻoi aku ka ʻoluʻolu no ka mālama lauoho makemake ʻole. hoʻohana ma ka ʻoihana hoʻoneʻe lauoho.

nūhou

Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2022