He aha ka Cellulite?

ʻO ka Cellulite ka inoa no nā hōʻiliʻili momona e paʻi i ka ʻiʻo pili ma lalo o kou ʻili.Hōʻike pinepine ia ma kou ʻūhā, ka ʻōpū a me ka ʻāʻī.ʻO ka cellulite ke nānā aku i ka ʻili o kou ʻili i ka puʻupuʻu a me ka puckered, a i ʻole e ʻike ʻia he dimple.
ʻO wai ka hopena?
Hoʻopilikia ka Cellulite i nā kāne a me nā wahine.Eia naʻe, loaʻa i nā wahine ka cellulite ma kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe ma mua o nā kāne.
Pehea ka maʻamau o kēia kūlana?
He mea maʻamau ka cellulite.Ma waena o 80% a me 90% o nā wahine a pau i hele i ka wā ʻōpio he cellulite.Ma lalo o 10% o nā kāne i cellulite.
ʻO ka genetics, ka wahine, ka makahiki, ka nui o ka momona ma kou kino a me ka mānoanoa o kou ʻili e hoʻoholo ai i ka nui o ka cellulite a me kona ʻike ʻia.I kou mau makahiki, nalowale kou ʻili i ka elasticity a hiki ke ʻike i ke ʻano o ka cellulite.ʻO ka loaʻa ʻana o ke kaumaha hiki ke hoʻonui i ke ʻano o ka cellulite.
ʻOiai ua ʻōlelo ka poʻe me ka momona i ka cellulite, ʻaʻole ia he mea maʻamau i ka poʻe wīwī loa ke ʻike i ke ʻano o ka cellulite.
Pehea ka hopena o ka cellulite i koʻu kino?
ʻAʻole pili ka Cellulite i kou olakino holoʻokoʻa, ʻaʻole ia e ʻeha.Akā naʻe, ʻaʻole paha ʻoe makemake i kona ʻano a makemake e hūnā.
Hiki paha ke hoʻopau i ka cellulite?
Loaʻa ka cellulite i nā kānaka o nā ʻano kino a pau.He mea maʻamau, akā, ʻano puckered a i ʻole ke ʻano ma muli o ke ʻano o ka paʻi ʻana o ka momona i kou ʻiʻo pili.ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopau loa iā ia, akā aia nā ala e hoʻomaikaʻi ai i kona helehelena.
He aha ka mea e hoʻopau ai i ka cellulite?
Hiki i ka hui pū ʻana o ka hoʻoikaika kino, ka meaʻai a me nā lāʻau lapaʻau ke hōʻemi i ke ʻano o cellulite.
Hoʻohana pū nā kauka lapaʻau i nā ʻano lapaʻau like ʻole e hōʻemi i ke ʻano o ka cellulite no kekahi manawa.Aia kēia mau lāʻau lapaʻau:
ʻO ka lomilomi hohonu e hoʻohūhū i ka ʻili.
Acoustic wave therapy e wāwahi i ka cellulite me nā hawewe kani.
Lapaʻau laser e kōkua i ka mānoanoa o ka ʻili.
Liposuction e wehe i ka momona.Eia naʻe, he momona hohonu, ʻaʻole pono ka cellulite.
ʻO ka Mesotherapy, kahi e hoʻokomo ai ka nila i nā lāʻau i loko o ka cellulite.
ʻO nā hoʻomaʻamaʻa Spa, hiki ke hōʻemi iki i ka cellulite.
Hoʻokuʻu ʻia ka ʻiʻo kikoʻī i kōkua ʻia e ʻoki i ka ʻiʻo a hoʻopiha i ka ʻili dimpled.
ʻO Radiofrequency, ultrasound, infrared light a i ʻole radial pulses e wela ai ka ʻili.
Hiki i ka hoʻoikaika kino ke hoʻopau i ka cellulite?
Hiki i ka hoʻoikaika kino ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o cellulite.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau e hoʻonui i kou nui o ka ʻiʻo, kahi e hoʻopalapala ai i ka cellulite.Hoʻonui pū ia i ke kahe o ke koko i kekahi mau wahi o kou kino, kahi e wikiwiki ai ka momona.Hiki i kēia mau hana ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o kāu cellulite:
Ke holo nei.
Kaikikala.
Aʻo kūʻē.
He aha kaʻu e ʻai ʻole ai inā loaʻa iaʻu ka cellulite?
Hiki iā ʻoe ke ʻai i ka mea āu e makemake ai inā loaʻa iā ʻoe ka cellulite, akā ʻo nā ʻano ʻai maikaʻi ʻole e hoʻonui i kou pilikia o ka hoʻomohala ʻana i ka cellulite.ʻO ka meaʻai calorie kiʻekiʻe e hōʻike ana i ka nui o nā carbohydrates, nā momona, nā preservatives a me ka paʻakai hiki ke kōkua i ka ulu ʻana o ka cellulite.
IMGGG-3


Ka manawa hoʻouna: Feb-28-2022