He aha ka EMSCULPT?

No ka makahiki, he mea nui ka ʻiʻo i kou olakino holoʻokoʻa.Loaʻa i nā ʻiʻo he 35% o kou kino a ʻae i ka neʻe ʻana, ke kaulike, ka ikaika kino, ka hana o ke kino, ka pono o ka ʻili, ka palekana a me ka ho'ōla ʻana.

He aha ka EMSCULPT?

ʻO EMSCULPT ka mea hoʻonaninani mua e kūkulu i ka ʻiʻo a hoʻokala i kou kino.Ma o ke kiʻekiʻe-intensity electromagnetic therapy, hiki i kekahi ke hoʻopaʻa a leo i ko lākou mau ʻiʻo, e hopena i kahi nānā i kālai ʻia.ʻO ke kaʻina hana Emsculpt i kēia manawa ua hoʻomaʻemaʻe ʻia ʻo FDA e mālama i kou ʻōpū, ʻāʻī, lima, bipi keiki, a me nā ʻūhā.ʻO kahi ʻokoʻa maikaʻi ʻole no ke kaʻina hana i ka hoʻokiʻekiʻe ʻana o Brazil.

Pehea e hana ai ka EMSCULPT?

Hoʻokumu ʻia ʻo EMSCULPT i ka ikehu electromagnetic kiʻekiʻe.Hoʻokahi kau EMSCULPT manaʻo e like me nā tausani o nā ʻokiʻoki ikaika i mea nui loa i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka leo a me ka ikaika o kou mau ʻiʻo.

ʻAʻole hiki ke hoʻokō ʻia kēia mau ʻiʻo ikaika i hoʻoulu ʻia ma o ka hoʻokaʻawale ʻana.Ua koi ʻia ka ʻiʻo ʻiʻo e hoʻololi i kēlā ʻano kūlana.Pane ia me ka hoʻoponopono hou ʻana i kona ʻano i loko e hopena i ke kūkulu ʻana i ka ʻiʻo a me ke kālai ʻana i kou kino.

ʻO nā mea nui o ke kālai ʻana

Mea noi nui

E KUKULU I ​​NA I'O A HANA I KO KINO

ʻO ka manawa a me ke ʻano kūpono ke kī i ke kūkulu ʻana i ka ʻiʻo a me ka ikaika.Ma muli o ka hoʻolālā a me ka hana, ʻaʻole hilinaʻi nā mea noi nui Emsculpt i kāu ʻano.E moe i laila a pōmaikaʻi mai nā tausani o nā ʻiʻo ʻiʻo e hoʻoulu ai i ka hypertrophy a me ka hyperplasia.

Mea noi liʻiliʻi

NO KA MEA, ʻaʻole i hana like ʻia nā ʻiʻo a pau

Hoʻonohonoho nā mea hoʻomaʻamaʻa a me nā bodybuilders i nā ʻiʻo paʻakikī loa e kūkulu a me ka leo a me nā lima a me nā keiki bipi i helu ʻia i ka helu 6 a me 1.ʻO nā mea noi liʻiliʻi Emsculpt e hoʻoikaika pono i kou mau ʻiʻo i nā neurons motor ma ka hāʻawi ʻana i 20k contractions a hōʻoia i ke ʻano kūpono a me ke ʻano hana e hoʻoikaika ai, kūkulu a kani i nā ʻiʻo.

Luna Hoomalu

HALAWAI KA PALAPALA NO KA HANA HOI

Hoʻohana ʻo CORE TO FLOOR therapy i ʻelua mau lāʻau lapaʻau HIFEM e hoʻoikaika, paʻa a hoʻoikaika i ka ʻōpū a me nā ʻiʻo o ka papahele pelvic.ʻO ka hopena ka hoʻonui ʻana i ka hypertrophy muscle a me ka hyperplasia a me ka hoʻihoʻi ʻana i ka mana neomuscular e hiki ke hoʻomaikaʻi i ka ikaika, ke kaulike, a me ke kūlana, a me ka hiki ke hoʻēmi i ka ʻeha hope.

E pili ana i ka lapaʻau

  1. Ka manawa lapaʻau a me ka lōʻihi

Hoʻokahi manawa mālama - 30 mau minuke WALE a ʻaʻohe manawa hoʻomaha.2-3 lapaʻau i kēlā me kēia pule e lawa no ka hopena kūpono no ka hapa nui o nā kānaka.ʻO ka maʻamau, ua ʻōlelo ʻia nā lāʻau lapaʻau 4-6.

  1. Pehea kou manaʻo i ka wā mālama?

ʻO ke kaʻina hana EMSCULPT e like me ka hoʻomaʻamaʻa ikaika.Hiki iā ʻoe ke moe a hoʻomaha i ka wā o ka mālama ʻana.

3. Aia kekahi manawa hoʻomaha?He aha kaʻu e hoʻomākaukau ai ma mua a ma hope o ka mālama ʻana?

non-invasive a ʻaʻole koi i ka manawa hoʻōla a i ʻole ka hoʻomākaukau ʻana ma mua o ka lāʻau lapaʻau ʻaʻohe manawa hoʻomaha,

4. I ka manawa hea e hiki ai iaʻu ke ʻike i ka hopena?

Hiki ke ʻike ʻia kekahi hoʻomaikaʻi ʻana i ka mālama mua ʻana, a ʻike ʻia ka hoʻomaikaʻi ʻana i 2-4 mau pule ma hope o ka mālama hope ʻana.

EMSCULPT


Ka manawa hoʻouna: Iune-30-2023